Comunicació

La xarxa d'emissores municipals fa un pas endavant a Altea

La Comissió Tècnica provisional ha elaborat el conveni que hauran de signar els ajuntaments interessats

Els components de la Comissió Tècnica Provisional de la xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, ha celebrat a Altea una reunió de treball, en que han pegat un pas més per a la seua consolidació com a agrupació voluntària de les emissores d'aquestes característiques, existents al País Valencià.

A la reunió d'Altea, ha estat redactat el tex que configura un conveni administratiu entre ajuntaments titulars d'emissores de ràdio municipals, com a pas previ a un futur consorci d'ajuntaments, paregut a l'existent en altres comunitats autònomes de l'Estat.

Actualment, la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, acull una dotzena de ràdios que intercanvien programes a les seues graelles i participen als fòrums nacionals i estatals que s'hi convoquen, amb veu pròpia.

La pròxima temporada, la Xarxa, haurà de definir-se per una fórmula estable que li facilite la seua continuïtat i l'equipare a altres organitzacions de semblant factura existents en altres punts peninsulars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia