Comunicació

Netflix

Un xantatge d’alta volada

  • Luis Tosar protagonitza aquesta sèrie de Mateo Gil NETFLIX.
  • VÍDEO: Tràiler oficial de la sèrie

Un Madrid cosmopolita amb un diari que s’erigeix en referent mundial del periodisme compromès; un món encès amb revoltes i disturbis contra el poder que no se sap ben bé qui organitza, i un empresari d’èxit al capdavant d’un gran grup mediàtic (Luis Tosar) que és capaç de publicar una notícia contra el mateix banc que finança el seu diari amb pèrdues. Aquestes són les cartes amb què juga la nova sèrie de sis episodis que estrena avui Netflix, Los favoritos de Midas , escrita i dirigida per Mateo Gil.

Guionista molt lligat a Alejandro Amenábar (Tesis, Abre los ojos, Mar adentro...), Mateo Gil va passar a dirigir els seus propis films (Proyecto Lázaro, Las leyes de la termodinámica...) i és el creador ara de la seva primera sèrie, que evoca thrilles com Que Dios nos perdone i la sèrie La fábrica de papel. Luis Tosar, Marta Belmonte i Willy Toledo, en el paper d’un inspector de policia, protagonitzen aquesta adaptació lliure d’un conte de Jack London del 1901.

Luis Tosar, sempre convincent, interpreta Víctor Genovés, que és objecte d’un xantatge: fins que no els pagui 50 milions d’euros, uns desconeguts que firmen com Los favoritos de Midas assassinaran persones innocents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia