Comunicació

Quatre anys d’‘efecte dominó’, a La República

Gonzalo Boye analitza en un extens article aquests quatre anys de vertigen

L’advocat Gonzalo Boye va assumir fa quatre anys la defensa del govern a l’exili. La seva estratègia jurídica –que aleshores va batejar com a efecte dominó– s’ha convertit en un maldecap per a la justícia espanyola, fent evident amb cada resolució europea la persecució política de l’independentisme.

Gonzalo Boye, articulista de La República, analitza en el número d’aquesta setmana aquests quatre anys de vertigen, i d’èxits, amb el convenciment que, aviat, tots els exiliats podran tornar com a persones lliures. “És un bon moment –escriu– per resumir allò que s’ha aconseguit i reflexionar sobre allò que queda pendent.”

En el número d’aquest dissabte, entre altres continguts, hi trobareu també un reportatge d’Irene Casellas sobre el NanoSat Lab de la UPC i la revolució dels nanosatèl·lits. I Carina Filella s’endinsa al santuari paleolític de la cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia