Comunicació

El Ple del Parlament de la setmana que ve designarà els nous membres del Consell de Govern de la CCMA

També té previst debatre una proposició de llei sobre la preservació d’establiments emblemàtics

El ple del Parlament de la setmana que ve, que se celebrarà el 9 i 10 de març, designarà els nous membres del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons han acordat avui la Mesa i la Junta de Portaveus.

En aquesta reunió, es designarà Rosa Romà, actual degana del Col·legi de Publicitaris, com a presidenta i sis nous membres més, proposats per PSC-Units, ERC i JxCat.

El Ple també farà el debat sobre la tramitació en lectura única de la proposició de llei sobre la preservació d’establiments emblemàtics, presentada pel PSC-Units. Si s’acorda aquesta tramitació exprés, s’obrirà un termini perquè els grups hi puguin presentar esmenes. En el següent Ple es farà el debat i votació de les esmenes i del text final.

El Ple comença dimecres i no dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La cambra commemorarà efemèride amb una acció visual contra la barrera invisible que representen les limitacions amb què es troben les dones, des de ben joves, a l’hora de desenvolupar un ofici o una professió. Es podrà veure al Parlament del 7 a l’11 de març.

D’altra banda, la Mesa ha pres nota de la substitució del diputat de JxCat Ferran Roquer, per Maite Selva, que ja ha complert els requisits per accedir a la plena condició de diputada, i ha pres coneixement de la credencial expedida per la Junta Electoral Central (JEC) a Daniel Serrano, en substitució d’Eva Parera al Grup Mixt, que encara no ha adquirit la plena condició de diputat. Per a adquirir-la, a més de la credencial de la JEC, Serrano ha de fer l’acatament de la Constitució i l’Estatut i presentar la declaració d’activitats i béns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia