Comunicació

La fira ISE de l’audiovisual espera igualar al maig els 60.000 visitants que va aplegar el MWC

Blackman diu que el congrés aposta per seguir a Barcelona més enllà dels tres anys del contracte actual

Els organitzadors de l’ISE, la fira més gran del món del sector audiovisual, esperen que l’edició que se celebrarà a Barcelona aquest mes de maig segueixi el camí de recuperació dibuixat al febrer pel Mobile World Congress.

Així ho ha destacat aquest dimarts el director del certamen, Mike Blackman, en apuntar que espera igualar els 60.000 visitants que va aplegar la cita de la telefonia després de dos anys de pandèmia. “Esperem tenir una xifra similar”, ha destacat abans de ressaltar que espera que el congrés es quedi a Barcelona més de tres anys, que són els que ja té programats amb la Fira.

Blackman ha participat aquest dimarts en un col·loqui organitzat al Círculo Ecuestre de Barcelona, on s’ha trobat amb representants del sector tecnològic i l’editorial, entre d’altres. Allà, ha reconegut que en el cas del MWC moltes inscripcions van fer-se al darrer minut, i ha vaticinat que amb l’ISE pot passar el mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia