Comunicació

‘Eufòria’ tornarà a TV3 el 23 de febrer

La segona temporada d’Eufòria, el popular concurs musical de TV3, ja té data d’estrena: divendres 10 de març. Serà aquell dia, a les 22:05h, quan s’emetrà la primera gala amb els setze concursants que hauran de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys, per tal de convertir-se “en l’artista més complet de Catalunya”. Les emissions d’Eufòria, però, s’iniciaran el dijous 23 de febrer i 2 de març, a les 22:45h, amb dos programes en què es podran veure les diferents proves a les quals s’han sotmès els aspirants durant els càstings fins a convertir-se en els setze protagonistes d’aquesta nova edició. Més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l’any passat, s’han presentat a les proves de càsting del programa.

La nova temporada del talent musical comptarà amb cares ja conegudes pels fans del programa, com l’actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez que seran els presentadors.

Pel que fa a l’equip de coaches hi haurà dos nous fitxatges: l’actriu Paula Malia com a coach d’interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu. A la taula del jurat, Eufòria comptarà amb dues cares ja conegudes, els cantants Lildami i Elena Gadel, a més d’una tercera que no es revelarà fins que comenci el programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia