Comunicació

comunicació

Manel Alías presentarà l’informatiu de nit de CatRàdio

L’ex-corresponsal de TV3 i CatRàdio a Rússia serà editor i presentador del programa “Catalunya nit”

S’hi pretén potenciar el periodisme d’autor, els reportatges i la reflexió

El periodista que va fer de corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia els darrers anys (2015-2021), Manel Alías, serà el nou editor i presentador de l’informatiu nocturn de la ràdio pública catalana, “Catalunya nit”. A partir del 4 de setembre, de dilluns a divendres i de 22.00 a 23.00 hores, Alías conduirà un programa que pretén “de donar la volta a la informació de la jornada, tot posant l’accent en el periodisme d’autor i en els gèneres del reportatge i de la reflexió”.

Reconegut i premiat sobretot pel seu treball darrer com a enviat especial de la televisió i ràdio públiques catalanes a la guerra d’Ucraïna, Manel Alías Tort (Berga,1977) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB i periodista de Televisió de Catalunya des del 2001, on ha treballat a l’ “InfoK”, “La nit al dia” i als serveis informatius. Realitzador de quatre programes del “30 minuts” i autor dels llibres “Rússia, l’escenari més gran del món (2021)” i “L’última victòria de l’URSS (2022)”, Alías va rebre l’any passat el Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació junt amb tots els periodistes, càmeres i professionals de la informació que havien cobert fins aleshores la guerra d’Ucraïna per als mitjans catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia