Comunicació

TV3 és la cadena més vista per 14è any consecutiu

Ha assolit un 13,9% de quota i ha liderat cada mes de l’any i un 96% dels dies

Segons dades de l’empresa de consultoria Kantar, TV3 tancarà l’any 2023, un cop més, líder, amb una quota anual del 13,9%. D’aquesta manera, la cadena pública catalana bat un nou rècord i es converteix en la primera televisió que aconsegueix ser líder catorze anys seguits a Catalunya. En aquests catorze anys situada en primera posició, no havia estat mai a tanta distància sobre la segona cadena: 4,6 punts. TV3 ha liderat tots els mesos del 2023 i només ha deixat de liderar 16 dies en tot l’any. Això implica un 96% de dies liderant el rànquing, sis punts més que l’any anterior.

L’any 2023, de la mateixa manera que en els últims catorze anys, TV3 ha liderat les dues franges de més consum del dia, el day time, entre les 8 del matí i les 9 del vespre, amb una quota del 13,9% i el prime time, amb un 16,5%.

En global, 25 dels 40 programes més vistos durant l’any han estat de TV3, 13 dels quals es troben entre els 25 primers. En aquesta llista apareixen programes de tots els gèneres que emet la cadena. L’espai de TV3 més vist l’any 2023 ha estat l’edició del TN vespre del 24 de gener, que va ser vista per 761.000 espectadors i va obtenir una quota del 32,6%. Els Telenotícies han estat el programa més vist durant un total de 336 dies.

Entre els espais més vistos de l’any també hi ha el Crims del 20 de març, que va batre el rècord històric del programa; els especials electorals del 28 de maig i el 23 de juliol; el Piromusical de la Mercè; El foraster, Polònia, Joc de cartes (amb el segon programa més vist de la història del programa, l’11 de gener); l’especial Que ens bombin a tots d’ahir, amb Andreu Buenafuente; Cuines; el partit de FC Barcelona i el Tottenham del Trofeu Joan Gamper; l’amistós Barça-Madrid de pretemporada; la final de la Champions League Femenina Barça-Wolfsburg; Cites: Barcelona; 30 minuts; Sense ficció; Això no és Suècia i Eufòria, a més d’altres edicions del Telenotícies. El Col·lapse del 21 de gener també va batre el rècord històric del programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia