Comunicació

Les Alcubles estrenen oficina ciutadana virtual

L'Ajuntament de les Alcubles esdevindrà en un dels primers consistoris del País Valencià, capaç de posar en marxa l'oficina virtual. A partir de dimarts 21 de setembre, es posa a disposició de la ciutadania, tota una sèrie d'eines que han de facilitar la recerca i identificació dels serveis municipals mitjançant la xarxa d'Internet.

Amb la creació d'aquesta oficina virtual, Les Alcubles es consolida com a pionera de l'ús de les tecnologies de la informació aplicades a l'àmbit de les administracions públiques. Aquest projecte naix com a conseqüència d'una proposta presentada pels ajuntaments de Les Alcubles, Requena, Set Aigües, Bonrepós i Godella, mitjançat la qual pretenien tots ells, crear un nou canal de comunicació entre l'administració local i el veïnatge i que a més d'això s'adaptara a les necessitats dels usuaris.

L'oficina virtual d'aquesta localitat de la comarca dels Serrans, està finançada pel ministeri d'Indústria, Comerç i Treball, amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.