Comunicació

Morella es manifesta per les emissions de TV3 i ATV

La Generalitat Valenciana va ordenar el tancament dels repetidors de les dues cadenes autonòmiques aquest juny

Unes 200 persones reben la flama del correllengua a la capital dels Ports

Morella ha rebut aquesta tarda la flama Correllengua amb un acte en defensa de les emissions de TV3 i Aragó Televisió (ATV). La manifestació, en què han participat unes 200 persones, ha recorregut els principals carrers de la localitat amb el lema “Els Ports Volem TV3”. També s'han pogut llegir proclames reivindicant l'ATV o per “La unitat d'un poble”.

L'acte ha finalitzat davant del consistori, on s'ha realitzat una acció que ha combinat focs artificials, música i missatges reivindicatius.

Amb aquesta manifestació, organitzada pel col·lectiu Els Ports en Moviment, Acció Cultural del País Valencià i l'Ajuntament de la capital dels Ports, la comarca ha tornat a reclamar la reobertura dels repetidors de TV3 i ATV, tancats al juny per ordre de la Generalitat Valenciana. Des d'aleshores, s'han realitzat diverses concentracions contra la interrupció del senyal dels dos canals autonòmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.