Comunicació

País Valencià

Els Ports reivindica tornar a veure TV3

El Centre d'Estudis dels Ports ha fet un comunicat, coincidint amb el compliment del mig any del tall de senyal de TV3 a la comarca i el Dia de la Constitució, en què assenyala diversos preceptes constitucionals pels quals haurien de poder veure la televisió catalana.

El Centre d'Estudis dels Ports recorda que el 7 de juny l'Ajuntament de Morella es va veure obligat “sota amenaça de multa d'una tercera part del pressupost anyal” a tallar el senyal de TV3 i Aragón TV per ordre de la Generalitat Valenciana. Reivindiquen que feia 26 anys que els pobles dels Ports veien TV3 i que denuncien que ”s'han quedat a les fosques” i no esperen “cap solució en breu” vista “l'agressivitat dels governs valencià i espanyol”.

L'entitat reivindica que hi ha diversos preceptes constitucionals que s'“han de complir” com ara la protecció de les llengües cooficials de l'Estat, el dret “a comunicar o rebre lliurament informació veraç per qualsevol mitjà de difusió” i la prohibició que cap autoritat adopti mesures que “directament o indirectament obstaculitzin” la lliure circulació de persones i béns “per tot el territori espanyol”.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.