Comunicació

Morella exigeix una altra vegada la recepció de TV3

L'ajuntament dels Ports critica el “menyspreu” a que el sotmet la Generalitat Valenciana

La demanda de més televisió inclou també rebre el senyal d'Aragón TV

L'Ajuntament de Morella, governat pel Partit Socialista del País Valencià, va debatre divendres a la nit una moció en la que reclama un cop més restituir el senyal de TV3 i Aragón TV al repetidor de Morella. El consistori, a més, va expressar la seva “indignació” davant el silenci de la Generalitat valenciana, que no ha estat capaç de donar resposta a una moció prèvia, aprovada al mes de juny passat, en el mateix sentit de demanar el retorn del senyal de televisió.

La moció presentada divendres insta “les administracions públiques competents a legalitzar les emissions censurades i permetre la recepció de programes de TV3 i Aragó TV en la nostra comarca, de conformitat amb el que preveu la Carta Europea de Llengües Regionals o Minoritàries subscrita per l'Estat Espanyol”.

Per mitjà d'un comunicat, el tinent d'alcalde de Morella, Ernesto Blanch, ha considerat “un menyspreu absolut, una falta de respecte institucional i una autèntica vergonya” el silenci de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.