Comunicació

El zàping

Últim curs al Zurbarán

Han volgut tornar a les trames polèmiques, però ja ningú no els fa cas

Antena 3 ha decidit tancar Física o química. Bé, almenys a la cadena principal; no tenen clar si mantenir la marca a Neox. Gran notícia, però tardana. La sèrie hauria d'haver acabat fa temps, quan els guionistes van començar a desvariejar i a repetir trames de manera clamorosa i reiterada. Ja no és només que només quedin tres personatges de l'inici (Olimpia, Yoli i Fer), és que tot el que passa sembla un déjà-vu i fa molta mandra mirar la sèrie.

En aquesta temporada han volgut tornar a l'origen, a les trames polèmiques, però ja ningú no els fa cas. Més bullying que mai. A demostrar la crueltat adolescent. El problema és que aquests girs de 180 graus en els personatges no hi ha qui se'ls cregui. N'hi ha que tenien un perfil clar i ara estan totalment desdibuixats o girats. Pocs mantenen el sentit. Hi ha també una trama de prostitució, però d'una alumna, no pas d'una professora. I és que als adolescents, a Física o química, els passa de tot: n'hi ha fins i tot que mentre encara van a l'institut ja viuen en parella.

El Zurbarán tancarà, doncs, d'aquí a poques setmanes a Antena 3, però abans viurà una gran tragèdia en el capítol que ve. Un alumne armat assaltarà el col·legi i hi haurà almenys un mort. Això és el que han avançat. Els actors afirmen que és un dels millors capítols. Pot ser. Sobretot tenint en compte la mitjana de la sèrie. S'ha de reconèixer que està bé que provin de fer capítols diferents. De fet, la temporada actual segurament no és tan dolenta com l'anterior. Desenganyem-nos, però, la gent ja n'està tan cansada que és igual. Massa tard. Això ja no hi ha qui ho remunti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.