Comunicació

El zàping

‘Gran reserva' de gran intensitat

‘Gran reserva' éssobretot una sèrie amb grans dolents

Gran reserva sempre ha estat una sèrie d'una certa qualitat, però ultimament s'està superant. La producció de Bambú per a TVE està encadenant des de fa unes setmanes uns capítols de primer nivell, de gran intensitat, ritme, intriga, i encara en queden tres pel desenllaç de la temporada, que veient els precedents pot ser apoteòsic.

El capítol d'aquest dijous et feia estar tota l'estona en tensió. Semblava, de fet, un capítol de final de temporada, en què passava de tot, amb girs inesperats constants i escenes de gran impacte. Memorable Sara, gèlida, deixant morir Vicente i també el seu encreuament de mirades amb Gustavo. Totes les escenes d'Emilio Gutiérrez Caba solen ser impecables, però els seus duels amb Sara ens estan deixant els millors moments de la temporada. Amb el permís, és clar, de la recent arribada: Rosalía es perfila com un gran gran personatge. També mereix una menció especial Manu. Yon González ha fet un gir radical de registre després d'El internado i interpreta a la perfecció el personatge més inquietant ara mateix.

Gran reserva és sobretot una sèrie amb grans dolents. Fins i tot els personatges bons se'ls impulsa a caure en algun moment al costat obscur. Els Reverte tenen cada cop menys pes i els Cortázar ho omplen tot, amb les seves enrevessades maquinacions. Tot i aquests mil girs, el més destacable és la coherència dels guions. La història està molt ben construïda i travada. Com a telesèrie d'intrigues familiars, per un cop en una sèrie espanyola, no té res a envejar als EUA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.