Comunicació

Un any sense TV3 a Morella

L'Ajuntament va haver de tancar el repetidor davant l'amenaça de greus sancions per part de la Generalitat valenciana

El Centre d'Estudis del Ports ha recordat que hui dimarts es compleix un any que la part central de la comarca dels Ports va deixar de captar els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, després de vint-i-sis anys de “recepció normal” del senyal televisiu.

“Com se sap, l'Ajuntament de la ciutat va ser amenaçat per la Generalitat amb una multa d'un milió d'euros si no tallava el senyal de la televisió pública catalana, i com que això representa la tercera part del pressupost anual, va haver-hi de cedir. Pel que fa a la resta de la comarca dels Ports, trenta-nou dies abans l'amenaça econòmica havia aconseguit el mateix efecte sobre la vila de Catí. I uns mesos més tard, la mateixa pressió econòmica va aconseguir tancar el repetidor d'Acció Cultural del País Valencià a la Plana, el senyal del qual és necessari per a la recepció de TV3 al sector de Vilafranca”, assenyalen des de l'entitat.

El tall també va afectar les emissions d'Aragón Televisión.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.