Comunicació

El zàping

La quarta generació de ‘Granjeros'

Promet ser el millor càsting del concurs

Una de les coses més importants en un xou de telerealitat és el càsting. I el de la quarta edició de Granjero busca esposa promet ser el millor del concurs. Cuatro va emetre dissabte la presentació dels 10 grangers, que dóna peu que les interessades enviïn cartes i els 6 més sol·licitats formin part del programa, i n'hi vam veure diversos que poden donar molt de joc. Potser en general són menys agraciats que l'any passat –també és cert que són més grans i n'hi ha tres o quatre de divorciats amb fills–, però són més interessants televisivament.

Com a peculiars i possibles showmen, en destaco dos: Melendi i Fermín. El primer és un asturià enamorat de la música llatina, que posa bachata, merengue i cúmbia a les seves 200 vaques. Cada animal té nom propi, com ara Makelele (el toro) i Pantoja (una vaca). El segon és un granger ermità, hippy, amb ideals naturistes i aficionat a la talla de pedres i l'aprenentatge del violí. Diu que busca una dona que “sigui bona al llit” per donar-li “escalfor” en el fred hivern. Altres perfils que sobresurten són un genet professional andalús de casa bona –que no té res de granger, però així eixamplen la tipologia de càsting–; un jove que s'autoanomena “el Cristiano Ronaldo dels tractors” i ensenya el seu llampant Mercedes per atraure les candidates, i un ramader que fa 26 anys que porta un bigoti a l'estil d'Aznar. També hi ha un candidat català –després del buit de l'any passat–: en Joaquim de Cassà de la Selva, un dels més senzills i joves. En el vídeo ja es va incidir en el fet que és molt estalviador. Esperem que passi, però té una molt alta competència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.