Comunicació

El zàping

La Pantoja, fins a la sopa

Per Antena 3, l'enquesta bàsica: què opina Espanya de la Pantoja?

Antena 3 encara no ha entès el missatge. Continua apostant per continguts de la premsa del cor, quan s'ha més que demostrat que ja no li van bé, que l'audiència prefereix, en aquest tipus de contingut, la irreverència i mala llet de Tele 5, i que a Antena 3 el que li funciona ara és bàsicament les sèries de ficció. Suposo, però, que muntar un gran pseudodebat sobre Isabel Pantoja surt més barat. Encara que després no arribi ni al 9%.

La Pantoja està de moda, televisivament parlant. L'estrena del seu telefilm a Antena 3 –que ha estat un fracàs, previsible veient-ne la qualitat– ha coincidit amb la seva sonada visita al plató de Supervivientes. I ara, a més, Antena 3 aprofita el desenllaç del telefilm per emetre un gran especial de no sé quantes hores basat en l'enquesta bàsica, allò que es veu que tothom vol saber: què opina Espanya de la Pantoja? El títol era pompós i indicatiu –La gran encuesta nacional sobre Isabel Pantoja–, perquè no es pensin, era un sondeig amb cara i ulls, fet per Sigma Dos. Cantizano s'esforçava, a més, a donar-hi una gran transcendència. Els resultats s'anaven donant en comptagotes. Primer vídeo de presentació de cada qüestió amb l'opinió d'experts, després donaven la dada, i llavors venia la part principal: els comentaris dels col·laboradors a plató, més trucades de testimonis i/o afectats. Es feia eterníssim. I sobretot veient l'interès de les preguntes: És una dona molt ambiciosa? És bona mare? Es va aprofitar de la mort de Paquirri per guanyar diners? Tot un judici públic. Por em fa el que faran quan li toqui declarar en el judici del cas Malaia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.