Comunicació

El zàping

La cara i la creu de María Pujalte

Laura Lebrel és molt millor personatge que Susana Zunzunegui

Per caramboles televisives –estrenes endarrerides i aquestes coses–, convivien fins ara en antena dues sèries protagonitzades per l'actriu María Pujalte: Los misterios de Laura a La 1 i Los Quién a Antena 3. I totes dues van acabar la setmana passada. Eren sèries absolutament diferents –una sèrie de detectius policials clàssica i una comèdia de situació ambientada en els anys vuitanta– i han tingut una trajectòria totalment oposada. Són la cara i la creu.

Ja se sap que TVE mai no ha confiat en Los misterios de Laura, tot i tractar-se d'una sèrie notable, molt adequada per al seu públic i també per a espectadors no habituals de la cadena. El doble capítol final, basat en Els deu negrets, és un bon exemple del que és un guió rodó en una sèrie d'aquest tipus. El poc suport de TVE ha hagut de ser vençut per l'audiència. Només quan TVE ha vist els alts registres s'ha afanyat a intentar reunir l'equip per fer una nova tanda de capítols. Així va passar en la primera temporada i així ha tornat a passar ara. Només que ara tenia un problema: María Pujalte estava compromesa amb Los Quien.

Per sort per a TVE i per a l'audiència (Laura Lebrel és molt millor personatge que Susana Zunzunegui), Los Quién s'ha cancel·lat i Pujalte ha quedat lliure per tornar a posar-se la gavardina d'investigadora. I és que Los Quién, llançada com una de les grans apostes d'Antena 3, ha estat un fracàs rotund. El que deia: el contrari de Los misterios... El final va ser deslluït, fet a corre-cuita, sense resoldre cap de les tres trames amoroses, més enllà de fer firmar a la parella central, a contra cor, els papers definitius de divorci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.