Comunicació

Ràdio Arrels de Perpinyà a l'Alt Empordà

La ràdio nord-catalana tindrà uns estudis a la població de Pedret i Marzà

Es tracta d'un projecte transfronterer co-finançat pel Consell General dels Pirineus Orientals

Ràdio Arrels, “La Veu de Catalunya Nord”, contempla i prepara el 2014 amb optimisme i ambicions. La ràdio nord-catalana acaba de firmar un conveni amb l'ajuntament empordanès de Pedret i Marzà per instal·lar un estudi de producció radiofònic en aquesta població de l'Alt Empordà.

La Cooperativa d'Inserció Social Foresterra, també radicada a l'Empordà, es farà càrrec de la gestió d'aquest estudi, potser una primícia a una futura Ràdio Arrels Empordà. En el marc d'un projecte transfronterer co-finançat pel Consell General dels Pirineus Orientals, l'estudi facilitara emissions directament realitzades a l'Empordà a la ràdio nord-catalana per tal “d'enfortir el coneixement mutu a banda i banda de l'Albera.”

Un primer conveni amb l'empresa empordanesa d'inserció social E.I. Foresterra va ser signat el passat mes de juny als estudis que Ràdio Arrels té a la capital del Vallespir, Ceret. Des llavors ja s'han enregistrat alguns programes de temàtica empordanesa a la població de Vilajuïga. Amb el conveni signat a la fi del 2013, els estudis de Ràdio Arrels Empordà s'instal·len, finalment, a Pedret i Marzà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia