Comunicació

El programa de divulgació ‘Redes' cau de la graella de TVE després de 18 anys

L'espai de divulgació científica dirigit i presentat per Eduard Punset s'emetia des de 1996 a La 2 de TVE

Fonts de la televisió pública espanyola expliquen que la productora no els ha ofert “més programes”

Redes, l'espai de divulgació científica de La 2 de TVE dirigit i presentat des de 1996 per Eduard Punset, deixarà d'emetre's a la cadena pública després de més de 600 programes, segons han confirmat a Efe fonts de RTVE.

La productora del programa, Grup Punset Produccions, no ha ofert “més programes” a la cadena pública, segons han explicat la fonts consultades.

“Ens consta que estan desenvolupant un nou format en el qual participarà Punset, però el projecte està en una fase molt inicial”, han afegit.

El 23 de març de 1996, Punset va iniciar el primer programa explicant el perquè del nom de Redes i l'últim lliurament d'aquest espai es va emetre el passat 30 de juny. Des d'aleshores només s'han retransmès repeticions del programa.

Al llarg d'aquests 600 programes, Redes ha acostat als espectadors els investigadors més destacats i les seves idees d'avantguarda. Partint de la premissa de conciliar el coneixement amb l'entreteniment, el programa s'ha convertit en un referent de la divulgació científica.

El 2012, Redes va incorporar la secció La mirada de Elsa, en la que la filòsofa i escriptora Elsa Punset (filla d'Eduard Punset) abordava la intel·ligència emocional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia