Comunicació

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

‘Fem via', avui amb el model d'estat

Fem via (21.30 h), d'El Punt Avui Televisió, té com a convidat l'economista Miquel Puig (Tarragona, 1954), coautor del llibre Com Àustria o Dinamarca, que ha editat el Grup 62. Puig va ser professor de teoria econòmica; als anys noranta va ocupar diversos càrrecs a la Generalitat, entre els quals el de director general d'Indústria i Comissionat per a la Societat de la Informació. Ha estat l'únic director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals nomenat per consens del Parlament de Catalunya. El presentador de Fem via, Igor Llongueres, conversarà amb Miquel Puig sobre el model de país comparant-lo amb estats que poden servir d'ideal per dimensions territorials. Com Àustria o Dinamarca està coescrit amb els doctors en economia Modest Guinjoan i Xavier Cuadras.

El Punt Avui Televisió continua la retransmissió de la gigafoto de la Via Catalana. Avui és el torn dels trams de Tarragona, Altafulla, Torredembarra i Creixell.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia