Comunicació

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

El model d'estat, divendres a ‘Fem via'

El Punt Avui Televisió fa redifusions del programa Fem via (21.30) fins al dilluns de Pasqua; la graella habitual començarà el dimecres 23 d'abril, diada de Sant Jordi. En l'emissió de Divendres Sant, el programa Fem via recuperarà l'entrevista que el presentador Igor Llongueres va fer a l'economista Miquel Puig (Tarragona, 1954), coautor del llibre Com Àustria o Dinamarca, que ha editat el Grup 62. La conversa amb Puig tractarà del model de país, comparant-lo amb estats que poden servir d'ideal per dimensions territorials. Com Àustria o Dinamarca està coescrit amb els doctors en economia Modest Guinjoan i Xavier Cuadras.

D'altra banda, la retransmissió de la gigafoto anirà divendres del tram 611 al 656, els dos inclosos. Com és habitual començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a quarts de deu de la nit. En concret, El Punt Avui Televisió oferirà el pas de la Via Catalana per les poblacions de Sant Julià de Ramis, Medinyà, Vilademuls, Bàscara i Pontós.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia