Comunicació

Les grans tendències de la moda nupcial, avui a ‘L'illa de Robinson'

Miquel Serrano, director de Barcelona Bridal Week, parla del saló de moda dedicat a les núvies

S'examina la situació de les carreteres de Catalunya

La moda nupcial representa el 15% de la facturació del sector tèxtil, i per això és un segment especialitzat que Catalunya
ha de tenir molt en compte. Barcelona Bridal Week obre les portes demà,
dimarts, i hi participen
200 expositors i s'espe-
ra l'assistència d'almenys 15.000 visitants. Aquesta serà l'edició número 24 del saló, que també aplega la passarel·la Gaudí Núvies.

Per explicar el que representa aquesta moda per a Catalunya i també les noves tendències i els objectius del saló després de l'etapa de Paco Flaqué, el programa L'illa de Robinson ha convidat el director de la mostra, Miquel Serrano.

Cal remarcar que aquesta serà la primera edició de la Barcelona Bridal Week que organitza directament Fira de Barcelona. Un dels objectius principals, tal com explicarà Miquel Serrano, és donar un nou impuls a la internacionalització de l'esdeveniment, ja que és un dels més potents de la indústria tèxtil. De fet, segons dades del sector, una de cada deu núvies de tot el món trien un vestit dissenyat al nostre país, que ocupa el segon lloc en el rànquing, al darrere de la Xina.

A més, la periodista Maria Josep Jordan, especialitzada en moda, gastronomia i noves tendències, mantindrà un diàleg amb Miquel Serrano sobre aquestes qüestions i aportarà interessants informacions sobre aquest particular món de la moda. Jordan també explicarà als espectadors que la coneguda marca Pronovias ha arribat al mig segle d'existència.

Malgrat la crisi, la moda nupcial ha anat registrant un augment de demanda any rere any.

Fira de Barcelona es
va encarregar d'organitzar el saló Bridal Week el mes de gener passat.

Enderrock TV

Com ja és habitual, L'illa de Robinson es tancarà amb una actuació musical elaborada per la revista de pop rock català Enderrock. En aquesta ocasió sentirem el grup Nu, que interpretarà El cafè de la Victòria. Aquesta és una cançó que pertany a l'últim àlbum del grup, Valents. Les actuacions sempre es repeteixen dos cops en la programació de l'endemà.

L'opinió del RACC

L'11 de març passat, el govern va aprovar una inversió pluriennal de 124 milions d'euros per millorar les carreteres gestionades per la Generalitat. Aquests diners es dedicaran al manteniment dels prop de 5.300 quilòmetres viaris a tot el territori.

Segons els càlculs del
govern, aquestes obres s'acabaran en el termini de 36 mesos. Aquestes obres afectaran no només l'estat de la calçada, sinó la senyalització horitzontal i vertical
i la seva conservació.

En diverses ocasions, algunes organitzacions han remarcat que una manera de reduir la sinistralitat a les carreteres implica millorar-ne la conservació. Hi ha altres factors que hi intervenen, com ara la conducció responsable i l'estat del vehicle, però l'estat de les carreteres no es pot passar per alt.

Per parlar de l'estat de
les carreteres i la proposta de millora, ‘L'illa de Robinson' ha convidat per al programa d'avui un especia-
lista del RACC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia