Comunicació

Israel i la setmana del disseny de Barcelona

Barcelona és el marc, fins al 14 de juny, de la Barcelona Design Week, que oferirà una setantena d'activitats relacionades amb aquest sector. El lema d'enguany, tota una declaració d'intencions, és El disseny és aquí.

L'organització ha donat aquest any a Israel la categoria de país convidat, una decisió que respon al fet que Israel té un gran dinamisme creatiu i innovador, i no únicament en el territori del disseny. Israel és, en efecte, un dels països amb més patents a tot el món, davant de territoris amb molta més població. La presència d'Israel a Catalunya representa, a més, una bona oportunitat per establir relacions amb les empreses de Catalunya.

El disseny és una de les activitats d'elevat valor afegit i, a més, també és una bona oportunitat per donar una imatge positiva del país on es genera.

L'illa de Robinson ha convidat en l'hora central del programa d'avui Alon Bar, ambaixador d'Israel a l'Estat espanyol.

Els espectadors d'El Punt Avui Televisió podran escoltar com ha aconseguit Israel, amb una població semblant a la de Catalunya, convertir-se en un dels països més creatius del món, amb una potència innovadora que el situa en el mapa mundial.

El periodista Eduard Berraondo també debatrà amb l'ambaixador altres temes d'interès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia