Comunicació

entrevista

Vicenta Pallarès i l'art efímer

En moltes poblacions de Catalunya, la processó de Corpus i el seu seguici festiu passen per sobre de catifes de flors que diferents persones i associacions han preparat setmanes abans. Enguany, del 26 al 29 de juny, se celebra a Roma el V Congrés Internacional de Catifes d'Art Efímer, en el qual Catalunya tindrà un paper força destacat. És per aquest motiu que avui el programa L'illa de Robinson, presentat per Eduard Berraondo, ha convidat la presidenta de la Federació de Catifaires de Catalunya, Vicenta Pallarès, la presidenta del Corpus de la Garriga, Maria Teresa Vilallonga, i el president de Cultura i Tradició de Ripollet, Pere Padró.

Tots tres parlaran de la presència territorial d'aquesta tradició i dels objectius de la federació de cara a aquesta important cita. L'any 2012, Barcelona va tenir l'oportunitat d'acollir el IV Congrés, el qual va marcar un punt d'inflexió, no només quant als formats, sinó pel que fa als continguts.

M.R.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia