Comunicació

‘Saber y ganar' celebra 18 anys en antena

Des d'avui i fins al 19 de desembre s'emeten especials a La 1, a les 19.55 h

El concurs Saber y ganar celebra 18 anys en antena des d'avui amb tretze programes especials que s'emetran per La 1 a partir de les 19.55 h. Amb el trasllat a la primera cadena de TVE i en la franja de vespre, es vol homenatjar el concurs més veterà de l'Estat espanyol. Es mantenen també les emissions habituals del concurs a l'hora de la sobretaula, a La 2 a les 15.30 h. A més, el concurs també estrena una nova aplicació disponible per a mòbils, tauletes i ordinadors amb la qual es podrà jugar des de qualsevol pantalla.

Els especials que comencen avui consistiran en diferents proves, algunes ja conegudes pels seguidors del concurs, entre les quals hi ha Nombre oculto, Cada sabio con su tema, Los errores del adversario, La calculadora humana i Una imagen, una palabra y una música. En la prova final hi participarà un sol concursant, el guanyador de les proves anteriors, i competirà contra el temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia