Comunicació

‘Velvet' també és competitiva a Catalunya

La sèrie d'estètica ‘vintage' d'Antena 3 es consolida com l'opció més vista de la nit dels dimarts

Les audiències de la sèrie Velvet –que Antena 3 emet els dimarts a la nit– demostren que la ficció d'estètica vintage es consolida com a primera opció de la nit, també a Catalunya. Fa una setmana, la
sèrie va ser líder a l'Estat espanyol amb més de 4.115.000 espectadors i una quota del 22,3%. A Catalunya, tot i que les dues primeres posicions en el rànquing van ser per als Telenotícies –el del vespre i el del migdia–, la sèrie que protagonitza Paula Echevarría va ser l'opció triada per a l'horari de màxima audiència, a partir de quarts d'onze de la nit.

El seguiment de la sèrie a Catalunya se situa entorn els 400.000 espectadors de mitjana i un 15,5% de quota de pantalla. Amb aquestes xifres, Velvet supera en gairebé quatre punts la quota mensual que té Antena 3 a Catalunya –al novembre va ser de l'11,6%.

L'episodi més vist quant a quota va ser l'emès l'11 de novembre, amb un 17,3%. Quant al nombre d'espectadors, va ser el del 25 de novembre, amb 468.000. En aquell episodi, Ana i Alberto viatjaven a Nova York.

LA XIFRA

7
episodis
s'han emès fins ara de la sèrie, que ja s'ha confirmat que tindrà tercera temporada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia