Comunicació

TV3 munta una gala en directe per a la final d'‘Oh Happy Day'

El públic decidirà el guanyador a través de votacions al web, missatges SMS i l'aplicació del mòbil del concurs

In Crescendo, Cantabile o Amarcord: un d'ells es convertirà en el guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy Day (TV3, 21.50 h). Serà el públic qui ho decidirà amb els seus vots a través del web del programa, l'aplicació mòbil d'Oh Happy Day o missatges SMS. La votació s'activarà al principi del programa i al llarg de la final es visualitzaran percentatges de les votacions del públic sense mostrar a quin cor correspon cadascun.

En el programa, que presenta Eduard Farelo, hi haurà l'actuació dels nou cors concursants d'aquesta temporada: els finalistes cantaran dues cançons i els cors eliminats anteriorment (Vakombà, Music Vox, Tastet de Gospel, The New Zombis, Lutiana i Fusions) en cantaran una. També actuaran els Deudeveu, guanyadors de la primera edició i els encarregats d'entregar el premi a la coral vencedora. La segona edició del concurs musical s'acomiada amb una audiència mitjana de 338.000 espectadors i una quota del 12,6%, una xifra lleugerament inferior al percentatge que va obtenir la cadena al novembre (12,8%). L'audiència màxima va ser el dia de l'estrena, amb un 16,8%, mentre que en les últimes edicions no ha superat el 12% de quota mitjana.

Segons dades d'audiència acumulada facilitades per TV3, Oh Happy Day ha contactat diàriament amb una mitjana de 900.000 espectadors, i al llarg de les onze emissions s'ha arribat a contactar amb més de tres milions d'espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia