Comunicació

L'Ajuntament de Morella posarà en funcionament un servei d'informació gratuït per «Whats App»

Morella va celebrar la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes de juliol, que es va caracteritzar pel consens en la majoria dels punts

L'Ajuntament de Morella posarà en funcionament, la propera setmana, un servei d'informació a través de Whats App. El consistori ja té experiència en els avisos per missatgeria instantània, ja que fa anys va utilitzar el “Morella informa” a través d'SMS.

Des de la setmana que ve, els interessats en rebre missatges amb les activitats de la localitat o avisos d'urgència, es podran donar d'alta i començaran a rebre informació institucional de forma gratuïta.

Aquest Ajuntament va ser pioner en l'ús d'SMS per informació als veïns i veïnes de l'activitat en el municipi o dels avisos d'urgència i ara anem a posar en funcionament un servei a través de Whats App, que serà totalment gratuït per als interessats.

El servei de missatgeria Whats App de l'Ajuntament de Morella, Morella Informa, serà una eina de difusió d'informació que pretendrà arribar al major nombre de veïns possible, amb la major immediatesa i de forma totalment gratuïta per a l'usuari. Cal assenyalar que el Whats App s'ha convertit en l'eina de comunicació més popular en els últims temps, per tant, des del consistori es creu convenient aprofitar aquesta implantació per arribar al màxim d'usuaris.

Ordre del dia

El ple de caràcter ordinari corresponent al mes de juliol va destacar pel consens en la majoria dels punts.

D'aquesta manera, en la sessió es van aprovar qüestions com la reducció dels valors cadastrals, per la qual es rebaixarà un 8% el rebut de l'IBI de l'any que ve, es van ratificar les bases per a la contractació d'un director coordinador de les brigades, es va instar a la Diputació a modificar el sistema de cobrament de de les taxes de recollida i tractament de residus, es van aprovar els plecs de condicions per al aprofitaments de fustes i pastures de la Muntanya d'Herbeset o les noves mesures de convivència amb animals domèstics.

A més, s'ha posat en marxa un protocol del servei d'aparells adaptats i es va informar de la repercussió de la II Morella Enduro Race i del Programa de Festes 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia