Bromera promociona el llibre de Toni Mollà sobre la televisió pública

Amenaces i oportunitats a l'era digital després de l'apagada analògica

L'editorial Bromera acaba de treure al mercat, encara no fa molt, el nou llibre de Toni Mollà, Quina televisió pública. Amenaces i oportunitats a l'era digital, una reflexió crítica sobre què és i que hauria de ser la televisió.

A l'obra s'hi planteja la realitat dels canvis socials, polítics i comunicatius i s'hi reflexiona sobre la necessitat de fer un replantejament del sector públic de la comunicació.

Per a l'autor d'aquest assaig, la imminent apagada analògica, així com altres fenòmens conjunturals, fan inajornable el debat sobre la televisió pública .

Toni Mollà és llicenciat en periodisme i doctor en sociologia. Ha publicat nombrosos títols, sempre combinant temes d'interés social d'actualitat amb un punt de vista crític, com ara Quina política lingüística?, La utopia necessària, els volums sobre el Curs de sociolingüística o el dietari Espill d'insolències, entre d'altres.

Ferm defensor del periodisme públic com a sinònim del periodisme cívic, Toni Mollà aposta decididament per la televisió pública en aquest seu nou llibre. Allunyat de la perspectiva apocalíptica, Mollà prefereix llançar propostes i pessigar el lector perquè en el seu paper de teleespectador, aspire a convertir-se en un ciutadà complet i no sols en un simple espectador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.