Comunicació

La crisi dels refugiats, premi Pulitzer de fotografia per a ‘The New York Times' i Reuters

També s'ha premiat en la categoria de periodisme internacional, la cobertura de ‘The New York Times' per mostrar la crueltat amb la que viuen les dones a l'Afganistan

La crisi dels refugiats i el tortuós viatge que els porta a jugar-se la vida per aconseguir l'asil polític i fugint de la guerra, a càrrec de The New York Times i Reuters, han rebut el premi Pulitzer de fotografia, que s'ha donat a conèixer aquesta nit en l'edició número 100 dels prestigiosos guardons de periodisme. En aquesta categoria, han rebut el premi diversos fotògrafs dels dos mitjans de comunicació.

D'entre els treballs de cobertures internacionals rebuts, el consell del Pulitzer ha premiat The New York Times per mostrar la crueltat amb la que que conviuen les dones a Afganistan.

Pel que fa al millor treball de periodisme als EUA, el diari The Washington Post ha aconseguit el Pulitzer per la seva “reveladora iniciativa de crear un registre nacional per il·lustrar com sovint els policies disparen a matar i quines són les víctimes més freqüents”.

El Tampa Bay ha obtingut el premi en la categoria de millor periodisme d'investigació per la seva cobertura de la violència en les institucions mentals de Floria, amb el Sarasota-Herald Tribune, que ha aconseguit el reconeixement per al millor periodisme local, pels seus articles sobre escoles públiques fallides a l'estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia