Comunicació

Creen un premi en memòria del periodista Joan Marc Salvat

El certamen s'adreça a comunicadors menors de 27 anys i té una dotació total de 3.000 euros

La trajectòria de Joan Marc Salvat (1988-2015) serà celebrada anualment amb un premi per a joves comunicadors del Camp i les Terres de l'Ebre. El certamen, organitzat per Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio i Infocamp.cat, té el suport dels consistoris de Reus i la Selva del Camp, la Diputació de la demarcació i la Cambra de Comerç de la capital del Baix Camp. El premi es lliurarà el 30 de novembre al castell del Paborde de la Selva del Camp.

Els participants han de ser menors de 27 anys (l'edat de Salvat quan ens va deixar) i els treballs poden ser inèdits o bé publicats en altres mitjans entre l'1 d'octubre de l'any passat i el 30 de setembre d'aquest any. Els escrits en premsa escrita o digital han de ser lliurats en format PDF i en un suport CD o USB. Les propostes de ràdio i televisió hauran d'adjuntar un enllaç a un servidor que allotgi els continguts o bé ser lliurades en vuit còpies en DVD. Pel que fa al fotoperiodisme, s'han de presentar cinc imatges en format JPG, amb una resolució de 300 ppp i 1.000 píxels de costat llarg, en suport CD o USB. Tot plegat ha d'anar acompanyat del currículum de l'autor.

Les peces s'han de lliurar a l'Ajuntament de la Selva –fins al 30 de setembre– i la dotació total del certamen és de 3.000 euros. Salvat va ser redactor de diversos mitjans, entre els quals hi ha El Punt Avui.

LA DATA

30.11.16
Tindrà lloc el lliurament del premi al castell del Paborde de la Selva del Camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia