Comunicació

Amazon

Una nova vida amb Nicole Kidman

Una música embolcalladora i imatges hipnòtiques de paisatges i flors acompanyen els crèdits de Nine perfect strangers, la nova sèrie de Nicole Kidman, que s’estrena avui a la plataforma Amazon. No és casual que recordi l’inici d’una altra sèrie, Little big lies, i no només per la presència de la lluminosa estrella australiana: al darrere hi ha també David E. Kelley, un veterà creador de sèries amb 34 anys de carrera, que suma onze Emmy, amb èxits com La ley de Los Angeles, Ally McBeal, Boston legal...

Nine perfecte strangers adapta la novel·la homònima de l’escriptora australiana Liane Moriarty, publicada el 2018. Avui s’estrenen els primers episodis, i se n’hi afegirà un cada setmana fins arribar als 8 que completen la temporada. L’acció se situa en un exclusiu centre de benestar i salut anomenat Tranquillum, que promet als seus clients que, amb una estada de deu dies, sortiran convertits en persones noves. La misteriosa guru d’origen rus Masha Dmitrichenko (Nicole Kidman), amb una aura mística des que irromp per primera vegada davant dels seus clients, ajuda els nou clients escollits a superar els seus traumes amb mètodes que, a mesura que la sèrie transita de la comèdia i el drama cap al thriller, s’acosten a la línia de la il·legalitat.

Pacients amb motxilla

Melissa McCarthy, nominada a l’Oscar per La boda de mi mejor amiga i ¿Podrás perdonarme algún día?, interpreta una escriptora de novel·les romàntiques en crisi que visita el centre. Un exjugador de futbol americà carregat de problemes (Bobby Cannavale), una família de classe mitjana (Michael Shannon interpreta el pare) traumatitzada per una pèrdua, un periodista que vol investigar el centre i una parella de nou-rics enganxats a les xarxes socials són altres pacients que arriben a aquest univers tancat, amb reminiscències del moviment hippy, la psicodèlia i les filosofies orientals, i una sospitosa aparença de santuari d’una secta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia