Comunicació

Fox

Últims passos dels zombis

Han passat gairebé onze anys des de l’estrena de The walking dead i amb l’emissió del primer episodi de l’ onzena temporada –dilluns passat– la mítica sèrie de zombis creada per Frank Darabont arriba a la seva fi. O al principi de la seva fi, com diu el cartell: els episodis s’estrenaran setmanalment, al ritme pausat dels zombis. D’entrada els vuit de la primera part, i el 2022 les dues parts restants (en total 24 capítols).

Director de Cadena perpetua o La milla verde, Frank Darabont va crear el 2010, juntament amb Angela Kant, aquesta sèrie basada en la sèrie de còmics homònima de Robert Kirkman i Tony Moore. Al llunyà inici de la sèrie, Rick (Andrew Lincoln), un policia en coma, va despertar en plena apocalipsi de zombis i va començar a buscar la seva família. Va ser el principi d’una lluita constant no només contra els morts vivents, sinó també contra els humans que, enmig del caos, també ataquen les persones. A més de resoldre el conflicte entre els personatges de Maggie (Lauren Cohan) i Negan (Jeffrey Dean Morgan), dos grups d’aquests humans malvats agafaran protagonisme en la temporada 11, els Reapers i els Commonwealth.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia