Comunicació

Mor als 64 anys l’actor barceloní Jordi Rebellón

Es va fer popular a la petita pantalla amb el paper del doctor Vilches d’‘Hospital Central’

Va treballar a les sèries de TV3 ‘Estació d’enllaç’ i ‘Sitges’

L’actor barceloní Jordi Rebellón ha mort aquest dimecres als 64 anys, com a conseqüència d’un ictus del qual no s’ha pogut recuperar, segons ha confirmat l’agència que el representava, Garay Talent. Rebellón es va fer molt conegut pel seu paper de doctor Vilches d’Hospital Central,  durant dotze temporades.

“Sempre estaràs als nostres cors. Volem enviar una abraçada enorme a tota la seva família i amics. Descansa en pau”, ha publicat l’agència amb la qual treballava l’intèrpret.

Rebellón es va formar a l’Escola d’Actors de Barcelona, tot i que bona part de la seva carrera la va desenvolupar a Madrid, especialment en projectes de televisió i teatre, encara que també va exercir alguns treballs tècnics.

Als anys noranta va participar en produccions com Querido cabaret, Makinavaja o Barrio Sésamo i en algunes de les sèries més icòniques de la televisió com Médico de familia, Amar es para siempre i Cuéntame cómo pasó. Més recentment se’l va poder veure a les sèries de Televisió Espanyola Mercado Central i Servir y proteger. També va participar en sèries que es van projectar a TV3 com Estació d’enllaç o Sitges.

L’actor va encarnar durant dotze temporades el personatge del doctor Vilches a Hospital Central, un paper que li va suposar convertir-se en una de les cares més conegudes de la ficció televisiva espanyola. L’actor va ser reconegut per aquesta interpretació amb premis del sector com el de  Millor Actor de Televisió Associació Espanyola de Premsa, Ràdio i Televisió o el ZAPPING al Millor Actor Protagonista.

Diversos actors i personalitats del sector audiovisual han reaccionat a la inesperada mort de l’actor. “Avui ens acomiadem amb molta tristesa del nostre estimat company Jordi Rebellón. El nostre més sincer condol als seus familiars, amics i companys de professió. Descansa en pau”, ha manifestat la Unió d’Actors i Actrius a través d’un missatge publicat a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia