Comunicació

Homenatge a la Masia

Aquesta nit s'estrena el nou anunci d'Estrella Damm-Barça que destaca la feina feta pels jugadors del planter

L'espot reivindica el patrimoni humà, natural i cultural del país

  • Una imatge del rodatge de l'anunci d'Estrella Damm, al barri del Raval de Barcelona AVUI.
  • Video: Nou anunci d'Estrella Damm i el Barça

Els jugadors del Barça Leo Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i la resta de jugadors formats al planter del club protagonitzen El que tenim, el nou anunci d'Estrella Damm, que s'estrena aquesta nit.

La marca catalana ha volgut homenatjar així als que han estat considerats com els tres millors futbolistes del món i, al mateix temps, reivindicar el valor de les coses fetes a casa. Per això, el vídeo no només parla dels blaugrana sinó també del patrimoni natural, cultural i artístic del país.

A El que tenim hi intervenen l'actor Quim Gutiérrez –guanyador d'un premi Goya per AzulOscuroCasiNegro– i el Els Amics de les Arts.

Per als integrants d'aquest grup musical, el vídeo “transmet un missatge optimista i amb un gran sentiment on es parla de les coses bones que tenim a casa”. A més, asseguren que els va fer “molta il·lusió” que l'equip pensés en ells. “L'anunci d'Estrella Damm-Barça és ja un referent publicitari”, destaquen.

En aquest cas, l'espot té un format de lipdub i ha estat filmat al barri del Raval de Barcelona. El rodatge es va fer en només un dia i hi van participar nombrosos extres, així com els Castellers de Barcelona.

Els creadors d'aquest anunci són els mateixos que van fer les anteriors campanyes de Formentera, Menorca i La feina ben feta per a la cervesera.

Des d'Estrella Damm destaquen que han creat el hashtag –tema de conversa a Twitter– #quetenim per a que el públic pugui compartir les seves impressions sobre l'anunci. Segons la companyia, “és la primera vegada que un espot de televisió incorpora una crida d'aquest tipus”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.