Comunicació

La mirada

Eurovisió 2012

El certamen ja fa anys que neda per aigües fètides

Renovar-se o morir o desintegrar-se o morir? No sé ben bé com descriure aquest rumor que circula a l'entorn de la propera edició del festival d'Eurovisió. Es comenta que hi podrien participar les Spice Girls com a representants del Regne Unit, David Hasselhoff per Holanda i Falete per Espanya. Ja no saben què inventar-se per aconseguir reflotar un certamen que ja fa molts anys que neda per aigües fètides. Primer van enviar-hi els guanyadors d'Operación triunfo, després va arribar el Chikilicuatre, van organitzar concursos i gales a TVE per decidir qui hi anava. Encara no vaig entendre que no escollissin el gran John Cobra. I ara més idees de bomber. Home, de fet no estaria malament que Falete representés els espanyols. A banda de la seva vessant més freak –amb nòvios i exnòvios passejant-se per platós tronats– s'ha de reconèixer que té una veu fantàstica i que tal vegada podria fer el fet. És clar que posats a tenir idees, per què no envien una altra vegada Massiel o Salomé a veure si tornen a guanyar. O encara millor, per què no proposen al Serrat que hi vagi i es tregui aquella espineta que de ben segur encara no el deixa dormir tranquil a la nit.

Segons sembla, els anteriorment citats han manifestat el seu més absolut entusiasme davant la possibilitat de representar els seus països a la cita del proper maig a Azerbaidjan. Suposo que si es concreten les possibilitats apuntades, tindran el bon gust de fer aparèixer sobre l'escenari David Hasselhoff dins del seu estimat Kit d'El coche fantástico. Si no és així, m'enfadaré molt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.