Comunicació

La mirada

Omplir els informatius

La prova és el ‘Telediario' de TVE de dimarts al vespre

Un altre dia de cròniques estivals marcades per la intranscendència i l'anar fent. Diu el saber popular que, en aquestes dates, omplir els informatius costa déu i ajuda. La prova és el Telediario de Televisió Espanyola de dimarts al vespre. A l'apartat cultural van explicar-nos dues notícies que en qualsevol altre moment de l'any no els haurien fet ni cas.

La primera va ser el quarantè aniversari de Roxy Music. Des de quan és notícia el quarantè aniversari d'un grup musical? I sí, d'acord, Roxy Music va ser important, però voleu dir que fins a aquest extrem? I la segona notícia tractava de la mort del compositor de música de cinema Marvin Hamlisch, autor de les bandes sonores de Tal com érem i El cop, entre moltes altres. Jo l'adoro i m'encanta la seva música, però estic convençut que, si s'hagués mort en ple novembre, no li haurien fet ni cas.

I just abans del bloc esportiu, un altre apunt cultural sobre les pel·lícules que al llarg dels anys s'han ocupat dels Jocs Olímpics. Són ben poques i la mateixa informació així es va encarregar de ressaltar-ho. És a dir, que van ser conscients de l'absurditat de la notícia però van preferir fer-la igualment abans que descartar-la. La peça tenia bastant delicte. Van parlar-nos de l'Olimpiada, de Leni Riefenstahl, dels mítics Carros de foc i del Munich, de Steven Spielberg. Però com que hi havia poca teca, hi van afegir Elegidos para el triunfo, perquè va sobre bobsleigh i l'acció passa durant uns jocs d'hivern, i Astèrix i els jocs olímpics. Sensacional!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.