Comunicació

Una aposta digital

Gairebé una vuitantena d'estudiants matriculats en el grau de periodisme de la Universitat de Vic (Osona) participaran en el projecte de la Xarxa de Corresponsals Digitals Universitaris que el diari El Punt Avui ha engegat en col·laboració amb la institució acadèmica.

Alguns dels alumnes interessats van participar aquest dijous en una primera reunió de treball que es va fer a l'aula Segimon Serrallonga amb el director del diari, Xevi Xirgo, el director adjunt d'Universitats, Lluís Martínez, i el cap d'informàtica, Josep Madrenas.

Els alumnes inscrits en aquesta iniciativa formativa publicaran al web del diari les seves col·laboracions i, a canvi, obtindran crèdits acadèmics. Una de les novetats d'aquest curs és que les col·laboracions també podran tenir un format multimèdia.

A la reunió de treball, Xirgo va convidar els estudiants a aprofitar aquesta oportunitat en l'àmbit de la seva formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.