cultura

20.000 euros per al millor

Fins a seixanta propostes s'han presentat per ser finalistes del premi BBVA de teatre, valorat en 20.000 euros i que permet signar una actuació al festival Temporada Alta, entre altres equipaments culturals de Catalunya. El premi, que històricament donava Caixa Manlleu i estava adreçat al teatre amateur, va obrir la porta als grups professionals el 2011. Avui són la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA els que impulsen un dels premis teatrals més ben dotats econòmicament per a produccions estrenades.

Les sis obres finalistes són Assaig T4, de Tràfec Teatre; Cúbit, de Josep Maria Miró que representa la companyia La Ruta 40; Requiem for Evita, dirigit per Jordi Prat i Coll, de La Companyia Local (totes dues estrenades al Temporada Alta d'aquest any); L'Empestat, d'Indi Gest (ha fet temporada a La Seca i va ser estrena a Temporada Alta 2015); All In, d'Atresbandes (estrenat al TNT d'enguany), i Les dones sàvies, del grup Els Guapos Són els Raros, que van estrenar fa uns mesos al Maldà.

Totes les sobres finalistes es podran veure durant quatre caps de setmana els mesos de març i abril a teatres de Torroella de Montgrí, Valls, Manlleu, Tàrrega, Calldetenes i Martorell. El guanyador es farà públic al maig, en la gala final, que tindrà lloc a L'Atlàntida de Vic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia