cultura

festival musical

Jazzpera fa 10 anys amb la jove banda de Chamorro

El festival Ítaca Cultura i Acció de l'Empordà, que se celebra a l'estiu, també programa Pla i Poltrona

Les entrades anticipades són a la venda des d'ahir

L'espectacle musical La màgia de la veu, dirigit per Joan Chamorro acompanyat de joves promeses del jazz, i la proposta familiar Projecte PP, que reuneix Albert Pla i Tortell Poltrona dalt de l'escenari, són les primeres actuacions que ha avançat el festival Ítaca Cultura i Acció de l'Empordà, que se celebra entre els mesos de maig i juliol a diverses poblacions de la comarca. Amb una imatge renovada basada en someres i guarans, femelles i mascles del ruc català, el festival commemorarà el desè aniversari de Jazzpera amb un concert que reunirà algunes de les més destacades joves promeses del jazz català amb una proposta contemporània que “posa de manifest el recanvi generacional dels artistes d'aquest estil musical”, segons els organitzadors. Així doncs, l'espectacle La màgia de la veu, que sota la batuta Joan Chamorro presentarà les intèrprets Andrea Motis, Rita Payés, Èlia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí, s'acompanyarà també d'una banda que presentarà un repertori amb arranjaments per a una petita big band, tots ells escrits per Joan Monné, amb temes més jazzístics i incursions de música brasilera. En l'espectacle també hi participarà el trio habitual del grup, format per Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi, i també quatre joves instrumentistes igualment sorgits de la Sant Andreu Jazz Band: Joan Mar Sauqué, Joan Codina, Joan Martí i Marçal Perramon. El concert tindrà lloc el 17 de juny, a partir de les deu de la nit, a la plaça Catalunya de la Pera.

Ítaca ha avançat també una de les actuacions que formen part de la programació familiar: Projecte PP, del cantautor Albert Pla i el pallasso Tortell Poltrona, que es podrà veure el 18 de juny a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Es tracta d'una proposta per a tots els públics que uneix dos grans artistes catalans que canten i fan el pallasso en un espectacle ple de diversió i tendresa.

Tant per al concert de la Pera com per a l'espectacle de Pla i Poltrona ja hi ha les entrades a la venda des d'ahir al web www.itacacultura.cat . Durant les primeres 48 hores es poden adquirir amb un descompte de 2 euros, dins la campanya de llançament del festival Avança't.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona