La soprano Esther Martínez, en el cicle de concerts de l'escola de música d'Alcover

Després de l'actuació del grup Atientas, dissabte, en el concert inaugural del cicle d'espectacles que organitza l'escola municipal de música d'Alcover, dissabte (20 h) a la sala Excelsior d'aquest centre hi actuaran la soprano Esther Martínez i el pianista Medir Bonachí. Junts interpretaran un repertori estructurat en dues parts i que inclourà d'entrada dues cançons sefardites de Manuel García Morante. També es podran escoltar cançons d'Eduard Toldrà, Enric Granados i el fragment Summertime de Porgy and Bess, de George Gershwin. En la segona part els dos intèrprets proposaran al públic un viatge per l'òpera i la sarsuela amb títols com Canción del olvido, del llibret Marinela, de José Serrano; l'ària Francina, de Cançó d'amor i de guerra, de Rafael Martínez, i el fragment ben conegut Quando me'n vò, de l'òpera La bohème, de Giacomo Puccini. El recital acabarà amb la també fàcilment identificable ària Casta diva, de l'òpera Norma, de Bellini.

La programació continuarà el dia 5 de desembre (20 h) amb la companyia El Dau i el seu espectacle Emocions musicoteatralitzades, en què el text i la música es fusionen en un original muntatge.

La data del 13 de desembre ha estat reservada per al concert benèfic de La marató de TV3, una mostra artística i solidària amb música, lectura de textos d'autors coneguts, una exposició i un sorteig d'obres d'art.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.