Còmic

Cultura

Els clàssics còmics de He-Man i els Màsters de l’Univers tornaran de la mà de la barcelonina ECC Ediciones

Són obres que es van publicar als 80 en reduïdes dimensions junt a la col·lecció original de figures d’acció

L’editorial barcelonina ECC Ediciones publicarà la col·lecció en tres volums He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics, que agruparà un conjunt de relats que s’introdueixen en aquest atemporal món de ficció situat a Eternia, creat l’any 1981 per la companyia de joguines Mattel. El primer volum sortirà al primer trimestre del 2018.

Es tracten de còmics que, en el seu moment, a principis dels anys 80, es van publicar en reduïdes dimensions junt a la col·lecció original de figures d’acció de la franquícia. En aquestes històries, hi van participar destacats guionistes i dibuixants com Alfredo Alcalá, Mark Texeira, Larry Houston o el mateix Bruce Timm, un dels creadors de Harley Quinn i de Batman: The Animated Series.

Cada integral de He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics inclourà continguts addicionals relacionats amb el procés creatiu de l’obra i amb el món de He-Man i els Màsters de l’Univers, como per exemple entrevistes amb els autors, també presents a l’edició original. ECC Ediciones aprofita també per publicar aquests còmics un any abans de la nova versió cinematogràfica que s’està preparant dirigida per i que es preveu que s’estreni l’any 2019.

Com ha explicat l’editorial, els tres còmics integrals de He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics, recopilaran una selecció de continguts procedents de l’immens recopilatori publicat a Estats Units per l’editorial Dark Horse Comics, He-Man And The Masters Of The Universe Minicomic Collection HC.

Aquests còmics formaran part de la línia integral omnibus d’ECC Ediciones i que es tracta d’un format amb una grandària inferior a l’habitual (156x239 mm.), enquadernació cartoné i extres relacionats amb el procés creatiu de l’obra.

La franquícia de He-Man va néixer a principis dels anys 80 de la mà de la companyia de joguines Mattel. A partir de l’èxit de personatges com He-Man, Skeletor, Man-At-Arms, Orko, l’univers va passar als dibuixos animats i es van estrenar el 1983 i van finalitzar el 1985 amb més de 130 episodis. La pel·lícula de He-Man dirigida per Gary Goddard va arribar a la gran pantalla l’any 1987 amb l’actor Dolph Lundgren a la pell de l’heroi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia