cultura

Albert Fibla torna avui al Barnasants

Quatre anys després del seu darrer disc (Mocambo i altres contes, amb adaptacions de Paolo Conte) i del seu darrer concert, Albert Fibla (Badalona, 1968) torna avui al Barnasants (Luz de Gas, 21 h). “Sempre m’hi han fet sentir com a casa”, diu el cantautor del festival, on ha actuat en sis ocasions.

Fibla, autor de cinc treballs discogràfics entre el 2004 i el 2013, tots amb el segell Picap, no té enregistrat encara el material del seu nou lliurament (titulat, provisionalment, Giravolta, i concebut a Castellfollit de Riubregós, a l’Alta Segarra), però sí que, avui, n’estrenarà set cançons. “Parlen de les coses que es belluguen pel cap d’un paio que és a punt de fer 50 anys”, resumeix. Fibla assegura també que es dedica a la música pel plaer que li proporciona escriure i cantar cançons. “Fa alguns anys, quan començava, tenia altres aspiracions, però al mateix temps recordo haver-me dit sovint que no volia arribar a la cinquantena sense, almenys, haver-ho provat.”

Fibla, que ha anomenat el recital d’avui De tornada d’enlloc (com un dels versos del seu segon disc, El vals de la ingenuïtat, del 2006), estrena banda a més de cançons: Jordi Porcar (baix), Sergi Miranda (bateria), Maria Camps (piano) i Ivan Heredia (guitarra).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia