Còmic

Primera Fira del Còmic al Carrer, a Palamós

La primera edició de la Fira del Còmic al Carrer de Palamós se celebrarà aquest dissabte, amb la participació de reconeguts dibuixants. La fira, que tindrà lloc durant tot el dia a l’avinguda de Catalunya, també tindrà la participació de membres dels Club de Star Wars - Star Props i el Club Star Trek Espanya.

La fira, organitzada per Fecotur, neix amb la voluntat de convertir Palamós en un punt de referència de les il·lustracions, les historietes, els còmics, el manga i les novel·les gràfiques. S’han previst dos tallers de dibuix a càrrec de Pau Bassolí i Àlex Castro, a més de l’exposició i la venda dels treballs d’alumnes de l’escola Joso, de Barcelona.

Els artistes

Un dels artistes vindrà amb la doble vessant de dibuixant i doble. Es tracta de Bernat Costa, el doble de Johnny Depp, que hi participarà caracteritzat del personatge de Jack Sparrow, a més de mostrar la seva obra com a dibuixant de còmics. També hi haurà Esteve Polls, dibuixant d’àmbit internacional, que ha treballat per a Tarantino a Django. El Zorro, El llanero solitario, Els mercenaris, entre altres films; Ricard Dilmé, Torna Serrallonga; Joan Codina Negre, Siset; Dani Zarzuelo, i, finalment, Vicenç Martí.

El cartell de la fira és obra del prestigiós artista Esteban Maroto, conegut especialment pel clàssic Alma de dragón, Maroto ha dibuixat histories de terror per a Warren Publishing, Creepy, Eerie i Vampirella. Autor del disseny del vestit de dues peces de ferro de Red Sonja, Maroto ha estat convidat d’honor de la novena edició del Saló Internacional del Còmic de Lucca i ha estat guardonat amb el premio Foreign Comic Award (Academy of Comic Book Arts). Entre altres col·laboracions a la fira destaca l’escola de dansa La Fàbrica, King Games, Llibreria Romero, Llibreria Llegim, Llibreria Gavina, Associació Victor Mora, Videoclub Verdaguer, Naip’s & Co i amb l’aportació de material, de Panini, Cavall Fort, Planeta Còmics i ECC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia