Música

Albéniz ressona

Philippe Moratouglou, Lama & Cabruja i Marisa Martins, en el 33è Festival de Música Isaac Albéniz

El cartell d’aquesta 33a edició és obra de l’artista Agustí Puig

Artistes de prestigi internacional com Philippe Moratouglou, Carles Lama, Marisa Martins, Sofia Cabruja i Anastasia Risikov passaran a partir d’avui pel Festival de Música Isaac Albéniz, que fins al 18 d’agost duu a terme la 33a edició.

Després de la conferència de Mònica Pagès i la projecció d’un documental sobre la pianista Alicia Larrocha que es va fer ahir, la inauguració oficial del cicle tindrà lloc avui amb el concert que oferiran els alumnes premiats en la darrera edició del curs internacional de música Isaac Albéniz, al monestir de Sant Pere, coincidint amb el segon concurs de piano Isaac Albéniz. Aquest curs és una trobada molt esperada, perquè ofereix a alumnes vinguts d’arreu del món la possibilitat de conèixer la vila, conviure amb els veïns i formar-se en l’àmbit musical i personal en un espai únic i privilegiat.

Pel que fa la programació, destaca el concert de piano que oferirà Anastasia Risikov com a guanyadora del premi a la millor intèrpret d’Albéniz en el concurs Maria Canals del 2017 (13 de juliol). El 12 d’agost Marisa Martins (soprano) i Pep Surinyac (piano) actuaran amb el concert titulat Albéniz a París i, el 15 d’agost José Maria Duque oferirà el tradicional concert amb què s’interpreta la integral Ibèria. Un altre dels plats forts serà l’actuació del duet Carles lama i Sofia Cabruja (17 d’agost). El festival es donarà per acabat el dia 18 d’agost, a les 20 h a Cal Marquès, amb el concert del Quintet Occitània amb Philippe Moratouglou a la guitarra.

Es pot consultar tota la programació del festival a http://albeniz.cat/ .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia