Arts escèniques

Deu anys de ‘Dansem per Càritas’

Fa deu anys que una agrupació d’artistes i escoles de dansa de les comarques gironines ofereix l’espectacle de dansa solidari Dansem per Càritas. Una dècada actuant per obtenir fons i destinar-los als col·lectius de Girona i Salt de Càritas, que també ha disposat sempre de la col·laboració dels dos ajuntaments. A cada edició s’han anat incorporant més escoles i grups de dansa de les comarques gironines, amb una àmplia varietat d’actuacions de diferents estils de dansa, tant amateur com professional.

Per a aquesta desena edició s’han desenvolupat dos espectacles: el primer es presentarà diumenge, 10 de març, al Teatre de Salt (19 h) i el segon està programat per al 24 de març al Teatre Municipal de Girona (19 h).

La relació d’artistes professionals i escoles de dansa participants la formen La Fada Verda, Nou Espiral, Cont-Class, Avança, Betty Sánchez, La Vieja Escuela, Verticalfit & Pole Dance Girona, Dansa Anglès, Mr Dance, Mow, Espai Mira, Mediterrània, Hoppers la Selva, Núria Vives i l’actuació especial de Sat Atma Singh.

Les entrades ja es troben a la venda i es poden aconseguir a la papereria Stein de Girona i a les escoles de dansa Nou Espiral (Salt) i Cont-Class (Girona) als preus de 10 euros i 5 euros (menors de 4 a 17 anys).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia