Música

festival de cambrils

david castillo

Entre els Pets i Sau

Tal com expliquen els organitzadors, El Festival Internacional de Música de Cambrils arriba a l’edició número 45 amb un total de 12 actuacions de primera línia internacional. Entre el 25 de juliol i l’11 d’agost, una gran varietat de tendències musicals se citaran, un any més, al parc del Pinaret. Més de quaranta anys d’història que converteixen l’esdeveniment de Cambrils en un referent del panorama musical del sud de Tarragona. Els concerts estan pensats per a tots els públics i un espai emblemàtic del municipi per on abans ja han desfilat veus tan importants com ara Julio Iglesias, Antonio Orozco, Josep Carreras i Alejandro Sanz, entre d’altres.

Aquest any les propostes també aposten per noms consolidats amb una bona entrada de cara al públic. Per començar, Els Pets, que després de cinc anys tornen als escenaris amb un disc refrescant, que perfectament podríem situar en un dels cims de la seva trajectòria. En un altre sentit, Sara Baras i Diego El Cigala també donen suport al flamenc sofisticat, que, des del cant o la dansa, té el suport d’una àmplia base de públic.

Momo, Álvaro Soler, Vanesa Martín, Adexe & Nau, Rozalén i Rosario també se sumen a aquesta proposta eclèctica del festival. A part de Rosario i Baras, un altre plat fort és Fangoria. El grup d’Alaska i Nacho Canut farà ballar Cambrils amb el seu nou disc, en què les versions tenen tot el protagonisme –entre les quals una de memorable d’Historias de amor, d’OBK–, i que en part es va gravar en un estudi de Sant Cugat. També cal destacar el projecte Sau30, en què el grup celebra els 32 anys de la primera actuació. El viatge finalitzava el 1999 amb la mort de Carles Sabater. Durant els 12 anys d’existència, Sau va ser una de les bandes catalanes amb més discos venuts. Ja veurem com carbura la cosa. (D. Castillo)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia