Música

Palafrugell obre un altre clàssic de l’estiu

El recital de cant Paraules d’amor, a càrrec de la mezzosoprano russa Rimma Khismatullina i la pianista ucraïnesa Anna Balvak, obrirà avui al Teatre Municipal de Palafrugell el 36è Cicle de Concerts d’Estiu, que organitza Joventuts Musicals de Palafrugell , i inclourà un total de 8 concerts fins al 6 de setembre, la majoria a l’església de Calella i l’últim a l’ermita de Sant Sebastià. Les entrades costen 15 euros, amb descomptes per a aturats, usuaris del carnet jove, membres de família nombrosa i jubilats (10 euros) i per als joves de 12 a 18 anys (5 euros), i l’accés és gratuït per als menors de 12 anys.

En el concert d’aquesta nit, que coincideix amb la festa major de Palafrugell, Khismatullina i Balvak interpretaran obres de Mompou, Morera, Granados, Fauré, Montsalvatge, Strauss, Poulenc, etc.

A Calella, hi actuaran el Trio Barroc del Cafè amb la soprano Susanna Puig, el dimecres 24 de juliol; el quartet de corda Altimira amb el clarinetista Cristian Elciu, el 31 de juliol; els tres tenors Josep Fadó, Antoni Lliteres i Albert Deprius, amb la pianista Marta Pujol, el 7 d’agost; la pianista Susana Gómez, 14 d’agost; el duo de flauta i guitarra Caliope, el 21 d’agost, i l’Orquestra de Cambra d’Empordà, el 28 d’agost. El 6 de setembre actuarà a Sant Sebastià el duo de veu i guitarra Raquel & Miranda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia