Música

La Santa, en femení

El duet espanyol de pop Ella Baila Sola, que va adquirir una gran popularitat en la segona meitat dels anys noranta –ara manté una de les dues cantants originals, Marta Botía–, oferirà aquesta nit el concert inaugural de La Santa , “l’espai d’oci transversal per a tots els públics” a l’entrada de Santa Cristina d’Aro, que estarà obert cada dia fins al 25 d’agost, entre les sis de la tarda i la una de la matinada. Música, gastronomia, moda, art i tallers infantils completen l’oferta lúdica de La Santa, que espera arribar aquest any als 125.000 assistents.

L’any passat va fer un salt qualitatiu important en l’oferta musical, dissenyada per Rai Saña, que destaca de la programació d’aquest any “la diversitat d’estils i una important presència femenina”, ja des del concert inaugural.

La Santa tindrà un escenari gran, per a les propostes més destacades, i dos escenaris petits per a músics emergents “molt professionals”, més l’anomenada cabanya dels discjòqueis. El 29 de juliol es muntarà un altre escenari de grans dimensions per al festival Los 40 Pop La Santa, que reunirà Buhos, l’eurovisiu Miki Núñez, Carlos Right, 31 FAM i Sense Sal. També passaran per La Santa David Busquets, el 31 de juliol; Cesk Freixas, el 2 d’agost, i Maruja Limón, el 9 d’agost, entre altres. Totes les actuacions són gratuïtes. Els diumenges tindran lloc les actuacions familiars, amb grups com ara Reggae per Xics, el 21 de juliol, i Xiula, el 28 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia